Om Garuda

Garuda Holistiska Hälsa AB

Garuda är ett företag som jobbar med hälsa ur ett holistiskt perspektiv, det vill säga helheten. Jag vill hjälpa till att skapa ett starkt sinne och en stark kropp utifrån dina förutsättningar. Den som bestämmer vad som är starkt det är du.

Sofia Örnefors

Garuda drivs av mig, Sofia Örnefors. Jag har de senaste 10 åren arbetat med friskvård och jag har lång erfarenhet av att arbeta med stressproblematik och långtidssmärta. Jag har utbildats av psykologer och fysioterapueter för att få en förståelse för hur huvud och kropp fungerar och hur de påverkar varandra. Jag är i grunden personlig tränare och gruppträningsinstruktör och insåg tidigt i min karriär att det där med den mentala hälsan behöver jag veta mer om. Jag började 2014 att fördjupa mig mer i mental träning och det är något som jag haft stor nytta av i mitt arbete med klienter men också i mitt egna liv. Jag är yogalärare och samtalsterapeut och mitt fokus är att koppla samman det fysiska och det mentala för att må så bra som du bara kan. Det finns inte en väg att gå eller ett sätt att göra det på utan det är helt individens förutsättningar och mål som bestämmer hur resan ska se ut.

Samtalsterapi gå bra att jobba med online men vi kan också träffas på Olismo studio på Bomgatan 7 i Göteborg. Jag är inriktad på compassionfokuserad terapi vilket väldigt förenklat handlar om att hitta en vänlig, varm och sympatisk inställning till sig själv och utifrån det skapa det liv man vill ha.

Har du problem med kroppen vill jag gärna träffa dig och därför kör jag inte det online, för att kunna ge dig den bästa hjälpen. När jag jobbar med kroppen använder jag mig av styrketräning, yoga, självmassage och närvaro.

Fyll gärna i kontaktformuläret nedan så hör jag av mig så snart jag kan.