Yoga

Jag håller till på Olismo Studio som ligger på Bomgatan 7 i Johanneberg. Jag vill att du som går på min yoga ska få känna och lära känna din egna kropp. Att få lära känna dig själv genom din kropp, vara medveten om vad den gör och ta reda på hur de olika positionerna känns gör att det ofta lättare att lyssna till sig själv. Andetaget får ta stor plats och det är något som jag brukar prata mycket om. När vi kan känna andetaget och fått vara i kroppen tycker jag det är lättare att lugna sinnet. Det är viktigt för mig att du hittar din egna yoga, den som fungerar för dig och din kropp just den dagen. Att vara närvarande i din kropp och det du gör det är yoga för mig.

”Yoga är individuellt och för de allra flesta kommer den verkliga effekten när man får rutin på sin praktisering, så sluta inte efter ett tillfälle. Se vad som händer när du ger yogan utrymme i ditt liv.”

Yogaklasser

Yoga Strength
Måndagar 18.30-20.00

Ny kursstart: Måndag 15/1-24
Kursstart 2: Måndag 15/4-24

Vill du testa en gång? Skicka ett mail till sofia@garudahalsa.se
Läs mer om klassen här!


Specialklasser och workshop

10 juni kommer jag ha en mixad klass med hatha yoga och yin yoga där vi riktigt laddar upp för sommaren. Mer information kommer!

Barn- och tonårsyoga

Barnyoga

Barn är bäst helt enkelt och att få jobba med barn och deras fantasi och få ge dem lite lugn i en stökig värld är så värdefullt. I barnyogan jobbar vi med yogasagor där barnen tas med på en resa och samtidigt får jobba med sina kroppar på ett enkelt och lekfullt sätt. Yogan är helt prestationslös och det finns inga måsten eller speciella sätt att göra det på utan varje barn är unikt och gör yogan på sitt sätt. Bäst är det att jobba i små grupper på 3-8 barn i åldrarna 4-10 år och avskärmat utan publik. Vi jobbar med barnens självkänsla och att de ska kunna känna sig trygga i sig själva. Att det är okej att vara olik och att känna sig olik alla andra.

Jag kan komma ut till förskolor och skolor men det går också bra att hyra salen på Olismo yogastudio på Bomgatan 7 i Göteborg. Max antal barn är 8 stycken.

Skicka mail till sofia@garudahalsa.se för prisförfrågan!

Tonårsyoga

När vi är i tonåren är det mycket som händer i oss. Vi kan känna oss osäkra och vilsna och mycket känns jobbigt och pinsamt. I dagens samhälle är det få stunder som ungdomar får vila från intryck så att bara få en timma utan skärmar, ljud och andra saker som pockar på uppmärksamheten kan vara befriande. Tonåringar har en jättestort behov av att bara få vara, att få vila och att slippa prestera.

I tonårsyogan jobbar vi med vanliga yogaflöden men på ett enkelt sätt, varje individ utför positionerna efter sin egna kropp och förmåga. Det är en stund där de bara kan vara, där de kan stanna upp och bara vara med sig själva. De ska inte prestera, prata eller socialisera. Vi jobbar med deras självkänsla, tro på sin egna förmåga och att alla är unika.

Jag kan komma ut till skolor eller så går det bra att hyra salen på Olismo Yogastudio på Bomgatan 7 i Göteborg

Skicka mail till sofia@garudahalsa.se för prisförfrågan!