Samtalsterapi

När livet inte räcker till för att levas

 Jag hjälper dig som

  • Upplever att du tappat bort dig själv
  • Är i en utmattning eller på väg in i en utmattning
  • Känner dig nedstämd
  • Är på fel väg i livet
  • Känner att du inte har kontroll på ditt humör
  • Har ont i kroppen fast ingen hittar något fel
  • Som lever med kronisk smärta och behöver hjälp att hantera det

Vi hamnar alla emellanåt på ställen i livet där vi helt enkelt inte känner oss hemma. Vi behöver någon form av förändring för att  känna att vi är på rätt spår igen men vi kanske inte vet vad det är. Att vi hamnar fel kan bero på en kris på grund av ålder, separation, byte av arbete mm. Vi kanske hamnar i en utmattning på grund av att vi kört på för hårt under för lång tid utan att lyssna till oss själva. Eller så är det  en förändring i livet som vi inte vet hur vi ska hantera så som pension, barn som växer upp, kronisk smärta, nytt jobb, förlust av arbete osv. Någonstans längs med vägen går vi vilse och behöver stöd för att komma tillbaka på rätt spår igen.

Jag vill att du som klient ska känna dig trygg och välkommen. Det är alltid utifrån din dagsform och det du säger till mig som vi jobbar efter. Min uppgift är att hjälpa dig framåt i livet, att hjälpa till att hitta verktyg för att du ska kunna gå din egna stig. Du ska må så bra som du kan utifrån dina förutsättningar.

Compassionfokuserad terapi

Jag har i min utbildning till samtalsterapeut inriktat mig på compassion fokuserad terapi vilket handlar om vänlighet, trygghet, empati och sympati till dig själv och andra. Är det något jag brinner för så är det att hjälpa till att hitta din inre vän den som säger snälla saker till dig och tar hand om dig och tar dig närmare dina mål. Det är i det vänliga och trygga du har förutsättningarna till att leva det liv du vill leva. Vet man inte vilket liv man vill leva så är inte det heller något måste, det går ändå att minska lidandet och öka välmåendet. Att hitta sig själv när det stormar. Vi sitter i båten tillsammans, även om det är du som står för förändringarna i ditt liv så ska du ska aldrig känna dig ensam på din resa.

Hur går det till?

Först bokar vi en konsultation där du får berätta om du din situation och jag på vilket sätt jag kan hjälpa dig. Det är ett kostnadsfritt kortare samtal som görs via länk eller över telefon. Det är efter det samtalet som du bestämmer om du vill satsa och i så fall hur många tillfällen. (OBS! För tillfället tar jag endast emot nya kunder online men det fungerar väldigt bra det också.)

Vi första tillfället så börjar vi reda i situationen och välja vad vi ska börja med, ofta behövs det läggas en grund för att skapa mer energi i livet men det beror så klart på individen. Jag vill att du ska få en förståelse för dig själv, börja lära känna dig själv, hitta en vänlig inställning och få verktyg för att kunna göra en förändring. När man förstår varför man agerar som man gör kan det också vara lättare att utvecklas och också att vara lite snällare mot sig själv.

Kommande tillfällen beror helt på dig och vad det är du behöver hjälp med. Du kommer att få övningar vid varje tillfälle som hjälper dig att göra den förändring som behövs för att du ska hitta din egna stig och dina mål. För att det ska bli skillnad i livet så kommer du också behöva jobba med dig själv mellan tillfällena, är du inte redo för det så kommer jag inte kunna hjälpa dig. Det är du som kommer göra jobbet och det är inte alltid lätt men det kommer absolut vara värt det i slutändan. Ofta blir också vägen lättare när man ger sig själv utrymme.

Boka konsultation

Boka en tid för 30 minuter kostnadsfri konsultation där du får berätta vad du behöver hjälp med så berättar jag vad jag kan göra för dig. Fyll i ett kontaktaktformulär med en förfrågan så kontaktar jag dig så snart som möjligt.

Priser:

1 tillfälle  1050:-
3 tillfällen  2940:-
5 tillfällen 4750:-
10 tillfällen 9000:-

Välkommen!