Personlig träning

Träning som fungerar för dig

Att få till en träning som fungerar för dig, som får dig att må bra och som gör att du känner dig stark är mitt mål. För mig handlar styrketräning lika mycket att få en stark och hållbar kropp och att få ett starkt sinne och bättre självkänsla. Träning gör så mycket för oss, inte bara fysiskt utan också mentalt.

Klicka här för att komma till kontaktformuläret!

Hör av dig!

Alla kroppar är olika

Alla kroppar är olika och jag tycker det är viktigt att jobba med funktion, att veta hur en övning ska kännas i din kropp och varför du gör en övning. Det skapar meningsfullhet och förståelse för dig själv och din kropp. Det gör också att du kan träna på ett säkert sätt men också att du kan röra dig i vardagen på ett sätt som inte skapar smärta eller stelhet.

Långtidssmärta eller stressproblematik

Har du långtidssmärta eller lider av smärta på grund av stress så hjälper jag dig gärna att hitta ett sätt att träna som fungerar för just din unika kropp. Beroende på din situation så har du olika behov av träning, det är inte säkert att hårt fysiskt träning fungerar. Det kan vara så att du behöver hjälp med att komma igång med promenader.

Kettlebells

Själv har jag tränat med kettlebells i 16 år och tar gärna hjälp av dem när jag tränar andra då jag tycker att det är ett fantastiskt redskap. Om du till exempel har en kettlebell hemma men vet inte hur du ska använda den så hjälper jag dig gärna med tekniken och med ett program du kan köra hemma.

Var?

Är det gymträning och endast hjälp med det fysiska du är ute efter så träffas vi på Hagabadet i Haga. Då köper du PT tillfällen genom Hagabadet men du bokar tid med mig. Behöver du hjälp för att hantera långtidssmärta eller stressproblematik så ser jag gärna att vi ses på Olismo yogastudio i Johanneberg. Där har vi möjlighet att mötas i en lugn atmosfär och vi kan arbeta med din smärta och stressproblematik.

Hör av dig om du är intresserad av personlig träning med mig.

Utbildningar

Garuda personlig träning – styrka på ditt sätt

Träning handlar om så mycket mer än att bara bli stark eller gå ner i vikt. Det ger självförtroende, det ger balans, det hjälper mot stress och det kan hjälpa dig att sova bättre och detta är bara några få saker som träning gör för dig. Styrka tycker jag är ett fint ord och för mig handlar det om så mycket mer än att orka lyfta tunga vikter. Det handlar om att vara stark för att kunna ge styrka till andra. Det är först när jag mår bra som jag också kan ge av mig själv till de människor som betyder mest för mig.

Klicka här för att komma till kontaktformuläret!