Företag

Jag erbjuder företag yoga, föreläsningar inom stress och smärtlindring och enskilda samtal med anställda.

Yoga

Garuda Holistisk Hälsa erbjuder yoga för företag online, ute på företag eller i Olismo yogastudio på Bomgatan 7 i Göteborg.

Yogan hjälper till med:

En värld efter pandemin

Efter en period i världen där allt har vänts upp och ner, där det sociala plötsligt inte var okej och stress och oro ökat är det nu dags att komma tillbaka till ännu en ny verklighet, den efter pandemin. En ny värld som vi inte vet så mycket om. För att kunna hantera det med så stort lugn som möjligt är yogan ett fantastiskt verktyg. Yogan hjälper dig att hitta styrkan i kroppen och att förbättra stresståligheten. En oas i en föränderlig värld.

Vill du ge något extra till din personal, tveka inte att skicka ett mail för en offertförfrågan! Finns möjlighet till kortare yogaklasser veckovis eller som ett något längre tillfälle vid en hälsodag, konferens eller liknande.

 

Föreläsningar

Jag föreläser om styrkan i återhämtning, stress och stressrelaterad smärta. Vad du som individ kan göra för att må så bra som möjligt, inte bara på din arbetsplats utan också hemma. Vad kan du ha för förväntningar på dig själv.

 

Samtalsterapi

Ibland blir det för mycket, ofta är det en kombination av arbetsmiljö, hemmamiljö och krav på sig själv som gör att det helt enkelt blir för mycket. Jag erbjuder samtal för att arbeta med stress och stressrelaterad smärta. Beroende på problematiken så finns det från 3 tillfällen om man behöver lättare stödjande samtal upp till 10 tillfällen om det handlar om utmattning eller risk för utmattning.