Slow hatha flow to silent yin

Slow hatha flow to silen yin (måndagar 16.30)

Detta är en lugn klass där vi jobbar i mjuka hathaflöden för att sedan landa i stilla yinyoga. Syftet är att mjukt hitta in i oss själva och att skapa utrymme i kropp, sinne och själ och att få lite stillhet i huvudet.

Först kommer vi att jobba med långsamma flöden för att sedan stanna upp i yinyoga, vi försöker på så sätt ta bort rastlösheten i kroppen för att sedan kunna stanna och njuta av stillheten. Andetaget kommer att ha stor plats i klassen.

Detta är en klass för dig som vill ha en lite lugnare form av yoga och som vill ha både rörelse och stillheten i yinyogan. Ibland kommer vi ha lite mer fokus på flöden och ibland lite mer fokus på yinyogan

Hatha yoga är den lite mer intensiva yogaformen, de positioner man ofta känner igen som hunden och krigare. Vi har kroppen aktiverad och musklerna jobbar i hela kroppen i stort sett i alla positioner. Vi stannar i positionerna från ett andetag upp till 5-10 andetag.

Yinyoga är en mer stilla form där de flesta positioner utförs sittande eller liggande och stort fokus är kring höfter och rygg. Vi stannar i positionerna i 3-6 minuter.

När: Måndagar 16.30-18.00 med start 16 januari 2023
Var: 
Olismo yogastudio Bomgatan 7
Investering för hela kursen (10 tillfällen): 
2250:- per tillfället vid investering av en hel kurs. Drop in 275:-

Lärare: Sofia Örnefors

Boka dig här!