Utmana sig själv, samtalsterapi och rolig temaklass!

7 mars, 2022

Undviker du att göra något för att du är rädd att misslyckas? Håller du dig gärna inom din bekvämlighetszon för att ha kontroll? Vill du gärna ha kontroll över allt som händer och styra det?

Ja du är nog som de flesta av oss! MEN i detta beteende kommer det inte så mycket utveckling heller. Det är lättare att vara där vi är för vi känner oss trygga i det och vet att det inte finns någon risk att vi misslyckas, förlorar, gör bort oss eller vad nu är rädda för. 

Det finns ett citat som jag sett ”Sometimes you win and sometimes you learn” som jag verkligen gillar. Vi är så rädda för att misslyckas och vi tittar på alla andra och tycker att de alltid lyckas och är lyckliga. Men så är det ju inte och det vet alla egentligen om vi bara tänker lite logiskt. För det första så är inte alla andra lyckliga och alla andra lyckas inte alls med allt jämt.  Men det är också så att bakom varje framsteg som man gör finns massa lärdom (misslyckanden), det är så du inser att du behöver göra det på något annat sätt. Det viktiga är att aldrig ge upp, har du något du verkligen tror på så jobba för det. Våga satsa! Du måste inte slänga dig ut och satsa allt men börja någonstans för att utvecklas och börja lära dig nya saker. Våga lita till din egna förmåga att göra en förändring! Du har det inom dig men du måste också våga släppa ut det. Du måste våga satsa och tro på dig själv. Du är stark och har du en dröm gå på den, våga låt din dröm bli sann.

Många tycker också att det är jobbigt att be om hjälp, att man är svag då och att man borde klara sig själv. Lösa problemet eller känslorna man har utan att belasta någon annan. Men det gör dig stark att be om hjälp och det kommer också att stärka den som du ber om hjälp. Vi mår bra av att hjälpa andra, att känna att vi kan finnas där och göra det lite enklare i någons liv. (Så länge man inte utnyttjar människor förstås.)

Denna vecka har jag bestämt mig för att ha rabatt på samtalsterapi! Jag vill att fler ska må bra i detta samhälle som kräver mer än vad som är möjligt att klara av. Därför har jag hela denna vecka 20% rabatt på mina samtalsterapipaket för att kunna hjälpa fler! Jag har valt denna vecka då det är internationella kvinnodagen den 8 mars. Jag vet att det är många som kämpar med att hålla ihop i dessa tider där vi måste förhålla oss till ett nystartat krig, resterna av en pandemi, känsla av otillräcklighet och stora mängder av stress och krav. 

Välkommen att boka en tid för konsultation via bokadirekt.se  eller hör av dig till mig via mitt kontaktformulär. Läs här om hur jag arbetar. 

Rabatten gäller alla som bokar en konsultation denna vecka (själva konsultationen behöver inte vara denna vecka) eller som på något sätt hör av sig till mig. Du behöver alltså endast meddela mig denna vecka att du vill köra igång eller köpa ett paket. 

Saturday strength and silent yin

Jag vill återigen slå ett extra slag för min temaklass som jag ska ha lördag den 19 mars, Saturday strength and silent yin, en klass som är både eldig och väldigt lugn. Vi börjar med en flödande hatha för att avsluta med en lugn yin. En perfekt start på helgen och vi är klara till lunch. Boka dig idag, det finns inget att vänta på! Själv ser jag jättemycket fram emot att hålla denna klass så jag hoppas att du kommer och yogar med mig! Ta med en vän eller sambo också vetja.
Läs mer här!
Boka dig här! 

Hoppas vi ses! Kram Sofia

Skrivet av: Sofia Örnefors