Välkommen till Garuda Holistisk Hälsa

18 januari, 2022

Så glad jag är att just du har hittat hit! Kanske är du här för att du är intresserad av yoga, eller så känner du att du behöver någon som hjälper dig att hitta rätt på livet väg. Det kan också vara så att du behöver hjälp med din träning, kanske bara för att bli stark eller träning för dig som lever med kronisk smärta. Oavsett din anledning så är du varmt välkommen att undersöka på vilket sätt jag kan hjälpa dig.

Jag kommer i min inlägg skriva om stort och smått. Om att leva med smärta, om att leva med barn, om yoga, om träning, om böcker, om mental träning, om meditation. Ja livet helt enkelt med vinkeln från mitt liv för det är ju ändå det jag har koll på. Häng med mig. Skriv upp dig på nyhetsbrevet så kommer du få inläggen mailade till dig med lite nyheter! Har du några frågor så fyll i ett kontaktformulär så hör jag av mig.

Hoppas vi ses!

Sofia
Garuda Holistisk Hälsa

Skrivet av: Sofia Örnefors