Yin yoga Nordic IVF

Yinyoga Nordic IVF (måndagar 16.30-17.45)

OBS! Detta är en kurs för dig som är under IVF behandling hos Nordic IVF.

En unik kurs för dig som känner att du behöver ett ställe att landa på, träffa andra i samma situation och där du har möjlighet till att samtala kring det du går igenom. 

Under perioder i livet går vi genom saker som tar mycket av oss. Att då träffa andra som går igenom samma sak och samtidigt få en stund att varva ner med yogan kan göra stor skillnad för måendet. 

Nu erbjuds en helt nystartad femveckorskurs för alla kvinnor som går igenom behandling hos Nordic IVF där syftet är att träffa andra i samma situation och få en stund av att bara vara. Om man vill dela med sig av sina egna erfarenheter, tankar och känslor så finns det också utrymme för detta. Träffarna är helt prestationslösa och man deltar så mycket man vill i samtalen. Du har inga som helst krav på dig under tillfällena utan du kommer för att bara få vara och ta hand om dig själv. 

Yin yoga är en lugn form av yoga där varje position hålls i 3-6 minuter och där det finns tid att varva ner och sänka stressen. Yin yoga jobbar också på djupet och vi vill komma åt bindväven. Mycket fokus ligger på ländrygg och höfter där det enligt yogafilosofin sitter mycket spänningar, både emotionella som fysiska. Alla känslor som kan tänkas komma upp är välkomna!

Det som är bra med Yin Yoga är bland annat att det:

  • Minskar stress och oro
  • Lugnar sinnet
  • Stillar kroppen
  • Kan hjälpa att öka den medvetna närvaron
  • Gör lederna mjukare
  • Skapar utrymme i kroppen och ger mer energi
  • Avslappnande

Kursen hålls av Garuda Holistisk Hälsa i samarbete med Nordic IVF. 
Kursstart: 7 mars
Var: Olismo yogastudio på Bomgatan 7
Investering: 1125:- för 5 tillfällen