Yoga Strength

Yoga Strength (måndagar 18.30-20.00)

Yoga Strength & inner peace är en klass för dig som vill stärka din kropp och lugna sinnet. Vi fokuserar och arbetar med kroppen så att du helt kan gå in i den för att låta sinnet lugna sig. Du utmanas i styrka, balans och i dina styrkor och i dina svagheter. Vi kommer arbeta med hur en position ska kännas i din kropp inifrån och ut och inte hur den ska se ut.

Du kommer att arbeta med din kropp efter dina förutsättningar och du lär känna din kropp precis så som den är och jobba med den utifrån dagsform. 

I hathayoga så arbetar vi med muskelaktivering och vi försöker gå in i kroppen för att hitta styrka, fokus och lugna sinnet. Trots ett rörigt sinne när klassen börjar brukar det stillat sig vid slutet.

Klassen startar med en andningsövning för att hjälpa oss att stanna upp, vi kopplar sedan på rörelse till vårt andetag. Efter det kommer vi jobba mer med kroppen för att sedan avsluta med att stilla oss igen. Ibland använder vi oss av yinyoga, andra gånger av enkel meditation, ibland återvänder vi till vårt andetag och andra gånger stillar vi genom enkla hatahövningar.

När: Måndagar 18.30-20.00
Kursstart1 vår-24: 15/1 (med uppehåll vecka 7)
Kursstart 2 vår-24: 15/4 (med uppehåll vecka 18, 19, 23)
Var: 
Olismo yogastudio Bomgatan 7
Investering för hela kursen med start 15/1 (10 tillfällen): 
2250:-
Investering för hela kursen med start 15/4 (6 tillfällen): 1575:-
Drop in 275:- per gång

Boka din plats, kurs eller drop-in, genom att skicka ett e-mail till:
sofia@garudahalsa.se

Lärare: Sofia Örnefors