Yoga Core Strength

Yoga Core Strength (måndagar 18.30-20.00)

Känns det som att det aldrig blir tyst i huvudet? Känns det som att du inte kommer ifrån det ständiga flödet av tankar? Med detta kanske det kommer en stel, öm och ond kropp? Yoga Core Strength är en klass där vi fokuserar och arbetar med kroppen så att du helt kan gå in i den för att låta sinnet lugna sig. Du utmanas i styrka, i dina svagheter och i din balans. En flödande klass för dig som tycker om att jobba med kroppen. Alla har vi olika gränser och det är utifrån dig själv du utmanar dig och det finns nivåer på alla positioner.

Du kommer att arbeta med din kropp efter dina förutsättningar och du lär känna din kropp precis så som den är och jobba med den utifrån dagsform. 

Vi jobbar med hathayoga. I hathayoga så arbetar vi med muskelaktivering och vi försöker gå in i kroppen för att hitta fokus och lugna sinnet. Trots ett rörigt sinne när klassen börjar brukar det stillat sig vid slutet. Antingen avslutar vi med en enkel meditation, visualisering, lite längre vila eller en andningsövning och naturligtvis savasana, vilan. Fokus på klassen är att lugna kropp och sinne och landa efter en vanlig måndag, att stilla oss helt enkelt. 

När: Måndagar 18.30-20.00 med start 14 augusti
Var: 
Olismo yogastudio Bomgatan 7
Investering för hela kursen (9 tillfällen): 
2025:-
Drop in 275:-

Lärare: Sofia Örnefors

Boka plats här!