Nytt år, ny hemsida, ny stig att vandra!

1 februari, 2022

Så här en månad in på det nya året så har mycket energi lagts på vabb, förkylningar, restriktioner, pandemi och corona. 2022 års första månad har väl startat lite sisådär men med ljuset kommer också hoppet. Jag försöker fokusera på det som är bra, låta det ta mycket plats i mina tankar! Våra hjärnor är utvecklade för att uppmärksamma alla problem för det var så vi överlevde i skogen/savannen. Men nu har vi ju lyxen att faktiskt inte behöva kämpa för vår överlevnad utan faktiskt skapa det liv vi vill leva. Men det krävs ju lite arbete också och känner du att du behöver lite hjälp med det så är det bara att du hör av dig via mitt kontaktformulär.
 
Jag ser verkligen fram emot 2022, jag känner att det har mycket gott att erbjuda. Det känns hoppfullt detta året, jag tycker om att tänka på framtiden och allt den har att erbjuda. Det klart att jag vet att det också kommer vara jobbiga saker längs med vägen men det är det livet handlar om. Att leva livet i med- och motgångar. Ofta är du ändå motgångarna du lär dig väldigt mycket av och som också gör dig starkare. När du väl är igenom!
 
2021 var ett tufft år för många och personligen så var det ett mycket märkligt år. Både det värsta och det bästa året på samma gång. Men så har jag också i åtta år arbetat med mig själv mentalt och kunde ta hjälp av mina verktyg för att vända motgångarna till att istället ändra riktning och börja lägga grunden för det liv jag vill leva. För så är det ibland, att vi är på en stig som känns okej men det är ändå något som skaver men vi vågar inte riktigt vika av. Så kommer ödet och ger dig en knuff i rätt riktning. Ibland kan den puffen bli lite brutal men det är ändå en hjälp, beroende på hur man väljer att se på det.
  

Morgonyoga
Onsdagsmorgon finns det plats i studion och jag måste slå ett slag för yoga på morgonen. Det ger en så otroligt bra start på dagen. Du står redo för att möta dagen med ett lugn och fylld med energi. Alla som varit med på morgonyogan säger att de har sån energi hela dagen och jag känner själv att jag har det. Så jag kan verkligen rekommendera att testa. Hör av dig så får du testa en gång online kostnadsfritt så får du uppleva det själv.
Boka dig på yogan här! 
 
Fredagsfys online
Jag kommer att köra igång en onlineklass på fredagar  12.05-12.35. Rörlighet och lite styrka för dig som sitter mycket. Vi kommer att jobba med kroppen i alla riktningar. Jag kommer att visa olika alternativ så klassen passar egentligen alla som känner att de har lite ont, är lite stela eller behöver en liten paus i jobbandet. Bra tillfälle att ladda upp inför helgen.
Läs mer om den här.
Boka dig här!

Jag har lite roliga specialklasser på gång men alla datum är inte klara så jag återkommer när jag är färdig med den planeringen. En klass är dock klar och det är den 18 april som är dag 108 på året. Då kommer jag köra en klass där vi gör 108 solhälsningar, en utmaning både mentalt och fysiskt men så kul! Se till att skriva in det datumet i din kalender:)
Läs mer om det här 

Jag hoppas att vi ses i vår!

Sofia

Skrivet av: Sofia Örnefors